Wat we doen

Bouwen aan doelmatige weerbaarheid en compliance

Met een scherp oog voor security & data protection bouwen we aan de doelmatige weerbaarheid van uw organisatie. Alert zijn op kosten en kansen. Ingrijpen waar gevaar dreigt. We bestrijken het volledige werkveld, van Compliance,  Cloud-oplossingen, IOT en meer. Onze belofte: nachtrust voor u. 

 

 

Naar de juiste balans

Conclusion Digital Resilience brengt balans in uw security-vraag. We kijken naar de factoren mens, techniek en proces en gaan uit van risicobeheersing, kosten en investeringen. Daarnaast richten we ons op de compliancy van uw organisatie in het domein van security en gegevensbescherming. 

 

Een brede blik; connecting-the-Security-Dots

Security raakt de haarvaten van uw organisatie. Daarom ontstijgt Conclusion Digital Resilience afdelingen en onderdelen en bereiken we ook de diepste lagen in uw organisatie. Generieke maatregelen vertalen we naar uw specifieke context en technische platforms. We doen dat op basis van good practices in onze domeinen: Overheid, Gezondheidszorg, Utiliteit, Openbaar vervoer, Financiën en Agri & Food. 

 

 

ONZE ROL IN UW ORGANISATIE

Onze professionals vertalen organisatievraagstukken naar (technische) beveiligingsoplossingen en vice versa. Bijvoorbeeld in de rol van:

  • Security Adviseur/consultant
  • Ad interim Security Manager en/of Data Protection Officer (FG)
  • Project- en programmamanager/-regie voor verbeter of verander projecten
  • Technisch (security) specialist

 

Oplossingen voor mensen, techniek en processen.

 Wij zijn actief in alle sectoren

Dennis Pieterse
Wilt u meer weten? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.
Bel Dennis Pieterse +31 (0)6 830 96 885