Over ons

Realistisch, praktisch

Conclusion Digital Resilience is de afdeling binnen Conclusion die zich richt op veiligheid, databeheer en compliance diensten. 

 

Onze basis

Conclusion staat al bijna twintig jaar voor businessverbetering en innovatie, op basis van de kennis en knowhow binnen ons ecosysteem en onze gespecialiseerde businesspartners. Veel van onze klanten werken op een hoog ‘critical’ niveau: hun werk in de zorg, mobiliteit of handel moet gegarandeerd 24/7 doorgaan. Security en gegevensbescherming vormen een onlosmakelijk onderdeel van ons DNA. We ‘zijn’ het. 

 

Bij Conclusion Digital Resilience bekijken we situaties met een portie gezond realisme. Op je hoede zijn is wat anders dan reageren uit angst of paniek. Waar we gevaren zien, grijpen we in. Tegelijk zijn we ondernemers: ogen open voor kosten en kansen.

 

De idee-fixe van de 100% bescherming 

Uitgaan van 100% bescherming maakt processen kostbaar en onwerkbaar. Maar waarop richt u zich wél? Conclusion Digital Resilience helpt u bij uw afwegingen: balans vinden, keuzes maken, prioriteiten stellen. We kijken naar de meest effectieve toepassing van security en gegevensbescherming binnen uw organisatie.

 

Onafhankelijke blik 

Conclusion Digital Resilience adviseert op basis van deskundigheid en onafhankelijkheid. Soms worden problemen binnen organisaties te zwaar of juist te licht geschat. Een frisse blik helpt u bij het nemen van betere beslissingen.  

 

Vertrouwen en verantwoordelijkheid 

Security vraagt vertrouwen van u en van ons. Alert zijn en alert blijven. Direct kunnen schakelen als er wat dreigt of misgaat. Door de checklist gaan en hands-on acteren. Vakkundig improviseren als het moet. Dingen die je niet vangt in uitgebreide procesbeschrijvingen, maar ‘gewoon’ doet. Met elkaar. Conclusion Digital Resilience neemt verantwoordelijkheid en gelooft in resultaatverplichting. We leveren waarde en daar staan we voor. Aan die belofte mag u ons houden. 

 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenPaul Oor
“Veiligheid, informatie-en gegevensbescherming…
Iedere dag balanceren en puzzelen; maar er kan meer dan je denkt”
Paul Oor | Chief Security Officer
Dennis Pieterse
Onze moderne samenleving bestaat bij de gratie van snel evoluerende en innoverende ICT. Maar die afhankelijkheid maakt ons ook kwetsbaar. Wij beveiligen uw kernsystemen en data vanuit doelmatige weerbaarheid.

Dennis Pieterse | Senior Information Security Officer
Dennis Pieterse
Wilt u meer weten? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.
Bel Dennis Pieterse +31 (0)6 830 96 885
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling